Informasjon om nettsiden - reisemedtog.noInformasjon om reisemedtog.no

Oppdatert 22.07.2024 - skrevet av: Kyrre Dahl

Reisemedtog.no er en uavhengig nettside om tog. Hensikten er å gi deg praktisk informasjon om hvordan du kan ta toget i Norge og i andre land, basert på erfaringer fra redaktøren og andre bidragsytere. Her finner du tips til hvordan du kan kjøpe billetter, informasjon om de forskjellige togsystemene i forskjellige land og blogginnlegg om opplevelser med tog.


Holmestrand stasjon FOTO: Kyrre Dahl

Bakgrunn

Denne nettsiden har utspring i redaktørens reiseblogg Ja, det er mulig: erdetmulig.no. Jeg, Kyrre Dahl, bestemte meg i 2008 for åreise på heltid. Dermed har jeg de siste årene reist Europa rundt ( og litt utenfor ). Jeg er spesiellt glad i å kjøre med tog og opplevelser knyttet til det. Ettersom jeg stadig fikk så mange spørsmål om praktiske ting og opplevelser med tog så bestemte jeg meg våren 2018 for å lage en nettside dedikert til dette. Dermed var reisemedtog.no født.

Annonser

Reisemedtog.no er åpen for annonsering, både som tekstreklame, bannerannonser og gjesteinnlegg. Dette gjøres i samarbeid med flere andre nettsteder: radionytt.no, tvnytt.no, lytte.no og erdetmulig.no. Ta kontakt på adressen under for mer informasjon og priser.

Kontakt reisemedtog.no på denne adressen:

Diverse

Du finner også reisemedtog.no på Facebook på facebook.com/reisemedtog og på Instagram: instagram.com/reisemedtog/ Her legger jeg blant annet ut bilder som blir tatt underveis.

Våren 2019 fikk jeg også hjelp av Lars Rekaa, som blant annet har skrevet om hvordan du tar tog i Finland og i Estland.

Sommeren 2019 holdt redaktøren foredrag på Skinnelangsfestivalen om hvordan ta tog i Europa. Jeg stiller gjerne opp på flere foredrag og snakker om togreiser!

I juli 2019 ble jeg intervjuet i VG Reise om å reise med tog, se : Slik blir togturen enklere VG.NO

Annonse
Annonse
TA TOGET I:

Informasjon: Om denne siden og annonser


Nyttig å vite: Togturer som gir deg noe ekstraSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: