FlixTrain starter ruten Berlin - Stuttgart - reisemedtog.noFlixTrain starter opp igjen Berlin - Stuttgart

29.04.2018 - skrevet av: Kyrre Dahl

Den private aktøren FlixTrain startet denne uka sin nye rute mellom Stuttgart og Berlin i Tyskland.

FlixTrain er blant de få aktørene som prøver å konkurrere med den store statlige mastodonten Deutsche Bahn på langdistansetog i Tyskland. De har over tatt både HKX, som kjører mellom Hamburg og Köln og Locomore, som kjørte tog mellom Stuttgart og Berlin.

Det er den sistnevne ruta som nå gjenoppstår, i FlixTrains regi. Det første toget ble kjørt 26. april og det vil kjøre daglig mellom Berlin og Stuttgart via Hannover og Frankfurt. Planen er å øke til to daglige avganger, melder Railway Journal.

Den foreløpige eneste avgangen går nå 06.39 fra Stuttgart og ankommer Berlin Hbf kl 12.57. Toget stopper på fem stasjoner i Berlin og ender sin reise på Lichtenberg. Returen går derfra kl 14.28 med ankomst Stuttgart 21.29. Det betyr at dette toget bruker litt lenger tid enn ICE-togene til DB.

Billettprisene er enn så lenge svære rimelige. De billigste billettene selges til 9,99 euro og selskapet melder allerede om stor pågang. Les mer og bestill billetter på flixtrain.de. FlixTrain er et datterselskap av den største operatøren av ekspressbusser i Tyskland, Flixbus

FLERE TOGNYHETER Kilde og Foto: Railway Journal / FlixbusTA TOGET I:

Informasjon: Om denne siden


Anbefalt: Tips, Interrail 2019!