NSB setter opp ekstratog til Tall Ship Races i Stavanger - reisemedtog.noNSB setter opp ekstratog til Tall Ship Races i Stavanger

05.05.2018 - skrevet av: Kyrre Dahl

NSB øker setekapasiteten på togene til og fra Stavanger under The Tall Ships Races i juli.

NSB Sørs markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan (til høyre) og prosjektleder Knud Helge Robberstad (til venstre) Foto: Øyvind Berekvam

- NSB er en viktig transportør i Stavangerregionen. Tog er en enkel og elegant reisemåte, og vi er svært glade for at selskapet vil utvide sin kapasitet under Tall Ships-festivalen i sommer, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

På strekningen mellom Stavanger og Egersund – Jærbanen – vil NSB utvide kapasiteten med flere tusen seter. Togavgangene vil følge den oppsatte rutetabellen, men de mest populære avgangene har fått flere togsett og dermed flere seter.

- The Tall Ships Races er et av landets største publikumsarrangementer, og da er det viktig for oss å legge til rette for utvidet togkapasitet i godt samarbeid med Tall Ships-festivalen, sier Dag Brekkan, markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Sør.

Fra togstasjonen i Stavanger er det en kort spasertur til festivalområdet i Vågen. På grunn av forventet stor publikumstilstrømning oppfordrer festivalledelsen alle til å tenke smarte transportløsninger til og fra Stavanger sentrum i dagene 26.-29. juli.

FLERE TOGNYHETERCOVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021