Rift om billige togpass i DanmarkRift om billige togpass i Danmark

- Skrevet 24.06.2020 av Kyrre Dahl

Danskene har lansert et togpass som gir åtte dagers fri reise for bare 299 Dkr. Passene gikk kjapt unna da billettsalget startet i går.


DSB-tog på Aarhus station Foto: Kyrre Dahl

Et Rejsepas til 299 kroner er en del av regjeringens sommerpakke, for å gi danskene en mulighet til feriere i eget land, og for å vise at kollektivtransport er en god måte å reise på ferie på. Det er DSB som selger billettene som gir åtte dagers fri reise i kollektivtrafikken i hele Danmark.

Tilbudet er begrenset til 50 000 mennesker, men en voksen kan ta med seg to barn under 12 år og gjelder fram til 9. august. Men, passet gjelder alle former for transport både tog, trikk og buss i Danmark.

Det var rift om billettene da de ble lagt ut for salg i går og halvparten av de 50 000 reisepassene var kjøpt opp på ettermiddagen i går, melder flere danske aviser. Det tyder på at det blir utsolgt i løpet av kort tid.

”Vi er glade for at kunne hjælpe flere danskere på ferie i år, hvor der er mere begrænsede muligheder for at rejse til udlandet. Til gengæld så får mange her nogle virkelig gode tilbud til at komme ud i landet og få gode sommerminder med sig fra Danmark,” sier Jan Sigurdur Christensen, Kommerciel direktør i DSB.

Kilde: DSB - LES FLERE: TOGNYHETER

Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2020