Vy lanserer en forbedret appVy lanserer en forbedret app

- Skrevet 16.11.2020 av Kyrre Dahl

Vy-appen oppgraderes med en rekke nye funksjoner, i tillegg til forbedringer av dagens løsninger. Med dette ønsker Vy fremover å løfte appen til å bli den foretrukne reiseappen i Norge. 


Foto: Vy

- For mange er appen vår en tog-app. Men den inneholder langt flere tjenester enn togbilletter og informasjon om togreisen. Blant annet har vi et nytt reisesøk som viser reisen fra der du er til dit du skal, du finner billetter til andre buss- og togoperatører, samt at avtaler med en rekke taxiselskaper gjør at cirka 1,5 millioner nordmenn også kan bestille taxi via appen vår.

Videre får Osloboerne oversikt over Bybiltilbudet vårt, samt at vi viser hvor du finner sparkesykler og bysykler, for å nevne noe, sier direktør for digitale kundetjenester, Kristin Kjøge Jansson.

- Disse forbedringene er noe vi har jobbet lenge med og som vi har gledet oss til å lansere. Vi jobber også videre med flere løsninger, slik at det blir enda enklere å finne transportmiddel og billett til hele reisen, uansett hvor du befinner deg, understreker Jansson.

- For de færreste bor på en buss- eller togstasjon, derfor er det viktig å lage løsninger som gjør det enkelt å planlegge og bestille hele reisen på ett sted, sier Jansson. 

Derfor viser også appen, i tillegg til reiseforslag og billettkjøp, enda mer presist det kunden trenger, når kunden trenger det. Et eksempel på dette er en Kontroll-knapp for billetter og aktuelle billetter og meldinger. Det er også tilrettelagt for mer informasjon om reisen, slik som sanntidsinformasjon og visning av tog i kart, så du vet når du skal gjøre deg klar på perrongen. Appen viser også fyllingsgraden på togene. Det er i tillegg mulig å filtrere søkene dersom du for eksempel bare ønsker å se buss- eller togtilbudet.

- Og i den oppdaterte appen, ser du også at strukturen er forenklet, og at det er lettere å finne og vise frem billettene og se dine favorittreiser, forteller Jansson.  De som ikke har automatisk oppdatering av appen må gjøre dette manuelt. Androidbrukere gjør dette i Google Play ved trykke oppdater på Vy-appen. iPhonebrukere går til App Store og trykker oppdater på Vy-appen.

Hjemskjermen viser det som er mest relevant, som aktive og kommende billetter, favoritter og meldinger. Her finner du også en lett tilgjengelig Kontroll-knapp og en utvidet meny oppe til høyre, hvor vi har lagt resten av innholdet som tidligere lå under profil- og favoritter-fanene. Her ligger også menyen for «Mine reiser», hvor du kan legge til billetter kjøpt i andre kanaler med en referansekode.  

Under «Hurtigkjøp» finner du periodebilletter og sonebilletter for Vy og flere andre buss- og togselskaper. Blant annet kan du kjøpe billett hos Ruter og Kolumbus, samt togselskapene SJ Norge og Go-Ahead Nordic.

Kilde: Vy - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021