Foreslår flere tiltak på HovedbanenNå kommer nattoget tilbake på Bergensbanen

- Skrevet 14.04.2021 av Kyrre Dahl

Nattoget mellom Oslo og Bergen ble innstilt som følge av koronapandemien. Fra mai blir det på nytt nattog på Bergensbanen i helgene.


Sovekupe - Foto: Vy

- Som følge av Covid-19 og langt færre reisende, har vi siden nyttår kjørt med færre avganger på Bergensbanen. Nå som våren kommer, flere blir vaksinert og samfunnet forsiktig og gradvis gjenåpnes, forbereder vi oss også på at flere kan ta toget igjen, sier Yvonne Torgersen Hetlevik, direktør i Vy tog Vest.

- I mai setter vi inn nattogene når det er mest trafikk. Det betyr at du kan ta nattoget mellom Bergen og Oslo på torsdag, fredag og søndag, fortsetter hun.

- Nattoget er en trygg, behagelig og miljøvennlig reisemåte som vi vet at de reisende blir glade for å få tilbake, sier Yvonne. - Samtidig minner vi om at viktige reiseråd og smitteverntiltak også gjelder for nattoget, som for alle andre reiser, understreker hun.

- Vi opplever at kundene våre forstår at vi må tilpasse togtilbudet vårt, basert på at det fortsatt er strenge begrensninger for reiser og derfor langt færre reisende enn normalt på flotte Bergensbanen. Samtidig er vi glade for at vi kan øke tilbudet vårt frem mot sommeren, sier Hetlevik.

Kilde: Vy - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2020