Transportmesse med satsing på tog
Annonse

Transportmesse med satsing på tog

- Skrevet 04.12.2022 av Kyrre Dahl

Liker du tog, kan du glede deg til TravelXpo i Oslo i januar. Toget får sitt helt eget område under årets TravelXpo, forteller arrangørene.


Fra Norsk jernbanemuseum. Foto: Kyrre Dahl

TravelXpo beskriver seg selv som Norges største reiselivsmesse. - Årets TravelXpo blir et eldorado for togentusiaster, heter det i en pressemelding fra messen. Neste messe skjer i Telenor Arena, Fornebu fra 13. til 15. januar 2023.

På TravelXpo kan du møte andre togentusiaster, få ferietips på skinner og finne ut mer om hva du kan få se på togets eget museum.

- Toget får sitt helt egne område under årets TravelXpo, og er du nysgjerrig på hvordan du kan feriere med tog eller bare vil vite mer om tog generelt, er dette et område du ikke kan gå glipp av, skriver de i pressemeldingen.

Blant de som kommer til messen finner vi Togreiser.no, som er Norges eneste turoperatør som spesialiserer seg på gruppereiser med tog.

På en annen av områdets stands finner du Norsk jernbanemuseum. - Museet vårt er et eldorado for barnefamilier, og dette ønsker vi å vise publikum under TravelXpo, sier markeds- og arrangementsansvarlig ved Norsk jernbanemuseum, Mette Larsen.

En som setter stor pris på toget som fremkomstmiddel er Kristian Skjellum Aas, som er administrator i Facebook-gruppen Togferie. Sammen med flere andre deltagere fra gruppen, vil han være til stede under messen og bidra med blant annet gode reisehistorier, tips til reisemål, booking og bestilling.

Det er mulig å få fribillett til messen for de som er interessert, les mer på: travelxpo.no

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: